PREP-kurser for par

Praktiske
 Redskaber til et
  Engageret
   Parforhold

Kom tættere på din partner!

At skabe gode parforhold og trygge familier er et stort ønske for de fleste. På et PREP-parkursus kan I hente inspiration til, hvordan I giver kærligheden gode vækst betingelser i en travl hverdag.

Hvad er et PREP-kursus?

PREP er for par i alle aldre og livsfaser og er et kursus, der giver:

  • Konkrete redskaber til tryg kommunikation og problemløsning
  • Grundig vejledning i de anvendte teknikker
  • Forskningsbaseret undervisning – ikke terapi
  • 12 timers fokus på jer og jeres parforhold
  • Inspirerende undervisning med fokus på temaer som, forventninger, værdier, samarbejde, venskab, kærlighed og intimitet
  • Konkret viden om faresignaler man skal være opmærksom på og hvad der konkret kan gøres for at fremme et godt parforhold

PREP-parkursus er det mest anerkendte relationsprogram på nuværende tidspunkt. Der er 30 års forskning bag PREP. Socialforskningsinstituttet er lige udkommet med en større undersøgelse som viser at PREP-kurset er det tilbud til par, som har bedst dokumenteret effekt på længere sigt. Studier har vist, at par, der lærer at anvende principperne bag PREP, har større chance for at forblive i parforholdet, end par der ikke får denne viden.

Kurset tilbydes i Norge til alle førstegangsforældre som et forebyggende tiltag mod skilsmisse.

 

Alt det praktiske

For tilmelding eller yderligere information, send en mail til terapiforfamilien@gmail.com eller ring til Kristine Nielsen på 53 70 37 13.

Du kan også blot udfylde kontaktformularen umiddelbart herunder.

Hvad får vi på et PREP-kursus?

På kurset bliver du klogere på din partner og får inspiration og viden om, hvad der fremmer gode relationer til stor gavn for familielivet og parforholdet. På kurset undervises der i kommunikation ved hjælp af "tale-lytte"-metoden, der skaber forståelse for din partner, mere nærvær og dermed mere glæde i forholdet.

PREP er ikke parterapi, men undervisning (oplæg, filmklip m.m.), og det skal understreges, at på PREP-kurset arbejder man kun med sin egen partner, og behøver ikke at indvie andre i ens private forhold.

På PREP-kurserne er der rigtig meget humor og fokus er på det som virker i stedet for at have fokus på problemerne.

Selvudvikling tiltrækker ofte flest kvinder, men de fleste mænd som har været på PREP udtaler, at de er meget begejstrede for PREP-kurset, fordi man får nogle meget konkrete redskaber til stor gavn i hverdagen.

At skabe gode parforhold og trygge familier er et stort ønske for de fleste og en af de bedste gaver, vi kan give til vores børn - og børnebørn.

Derudover er det især en stor glæde når parrene opdager sammenhængen mellem god kommunikation og intimitet.

Forelskelsen kom af sig selv. Men kærligheden skal holdes ved lige.

Tegninger venligst udlånt af Center for Familieudvikling